<- Alle Aanbieders

Erectie.nu

Erectie.nu
5.7
Https://Erectie.nu/

Erectie.nu

Erectie.nu is een minimalistische Kamagra shop die Kamagra supplementen verkoopt. De producten zijn standaard, zoals de meesten, en er valt niet veel over te zeggen.
Vanuit de meeste klanten horen we in het algemeen niet de beste dingen.
Erectie.nu is een onderpresterende Kamagra winkel. Ze zullen echt meer moeite in het concept van hun online winkel moeten steken.
Dit is de professionele beoordeling van KamagraReviews. Zie beneden, voor gebruikers ervaringen.
Pluspunten
  • Veel referentie websites.
  • Goede FAQ.
  • Discrete levering.
Minpunten
  • Communicatie onduidelijk.
  • Klantenservice minimaal.
  • Levering aankomst inconsistent.
Chrome Tnanhcamkr 1

Erectie.nu is een Kamagra winkel die non-actief lijkt, het heeft waarschijnlijk te maken met dat deze website onderdeel is van een verdere onderverdeling van andere Kamagra websites, waardoor de communicatie onderling misschien niet ten goede komt en de klantenservice daardoor ook niet. De verkoop van producten is apart, niet veel aanbod en het aanbod lijkt te bestaan uit namaak producten.

Erectie.nu heeft ons voor onze eerste bestelling de bestelling gewoon op tijd gelevert, alleen de kwaliteit valt over de twisten. Jammer. De uitslag van hun non-standaard Kamagra producten was zeker van mindere kwaliteit.

Erectie.nu verkoopt wel erectie producten, enkel is hun website naam misleidend, gezien onze testers geen sterke erecties hebben ervaren.

0 Reviewscore
Kosten
Levering
Kwaliteit

Leave a review and inform others about your experience

Laat een reactie achter

Uw totale score

Logo
Shopping cart