<- Alle Aanbieders

Kamagra-24.net

Kamagra-24.net
3.8
Www.kamagra-24.Net

Kamagra-24.net

Kamagra-24 is een webwinkel die zich focust op Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Bredam, Utrecht, Groningen, Nijmegen en Tilburg. Ze zijn met een focus op de lokale markt te werk gegaan. De distributie is een zooitje. En nog maar te spreken over de kwaliteit.
Kamagra-24 komt erg slecht uit de test.
Dit is de professionele beoordeling van KamagraReviews. Zie beneden, voor gebruikers ervaringen.
Pluspunten
 • Lokale leverancier.
 • Nederlandse website.
 • Discrete verpakking.
 • Overzichtelijke website.
Minpunten
 • Langdurige levertijd.
 • Hoge kosten.
 • Er zijn betere alternatieven.
Chrome L6Dyphxq3O 1

Kamagra-24 heeft een simpele website en manier van zaken doen. De lokale manier van zaken doen is in de praktijk van lage kwaliteit. Juist hadden we gedacht dat een bedrijf dat zich zo lokaal specialiseerd zich goed betrekt met de klant, maar tevergeefs.

Onze testbestelling kwam laat aan. De pillen waren poederachtig en gaven blauw af. Dit is iets wat we af en toe mee maken en gelijk de kwaliteit waargeeft van het product. Dit terwijl ze ook heel duur zijn, tegenvaller.

Kamagra-24 trekt zich ook niet zo veel aan van de mail. De reacties zijn onbetrokken en hieruit kunnen we alleen opmaken dat deze leverancier onbetrouwbaar is.

0 Reviewscore
Kosten
Levering
Kwaliteit

1 Reactie
 1. “Snelle levering” staat prominent vermeld op de website van Kamagra-24.net.
  Dan verwacht je hoogstens een levertijd van 1 week. Niets van dat alles. Medio juni heb ik wat “spulletjes” besteld en nu krijg ik te horen dat mijn bestelling is tegen gehouden/ in beslag genomen door de douane. Kamagra-24.net beweert dat ALS zoiets gebeurt, dat je DAN gecompenseerd wordt, ofwel je geld terug krijgt. Maar…… op het moment dat je reclameert blijft het muisstil aan de zijde van Kamagra-24.net. Ze geven niet thuis, dus ik kan maar één ding concluderen. Oplichting
  Gelukkig heb ik met creditcard betaald en ga ik proberen mijn geld terug te krijgen via mijn creditcardmaatschappij. Is meteen een tip aan iedereen: Betaal met creditcard, want het gros van websites die potentiepillen aanbieden zijn fakers/oplichters.

Laat een reactie achter

Uw totale score

Logo
Shopping cart