<- Alle Aanbieders

Kamagrabestellen.shop

 7.1 uit 10
Kamagra Bestellen
7.4
Kamagrabestellen.shop

Kamagrabestellen.shop

Kamagrabestellen.shop is al langere tijd actief binnen de branche. De klantensupport bestaat uit een aantal vaste werknemers en het lijkt erop alsof deze ook de orders sorteren aangezien ze in geringe tijd vrij gedetailleerd antwoord kunnen leveren over vragen met betrekking tot bestellingen.
De levertijden zijn net wat langduriger dan de hoger beoordeelde sites, nadrukkelijk naar Duitsland en Frankrijk kan het nog wel eens even duren.
Dit is de professionele beoordeling van KamagraReviews. Zie beneden, voor gebruikers ervaringen.
Pluspunten
  • Vrij groot assortiment.
  • Transparant bedrijf met positieve reviews.
  • 24/7 Bereikbaar via e-mail contact en submit form op de website.
Minpunten
  • Houdbaarheidsdatum is soms verlopen.
  • Vrij hoge prijzen.
  • Bestellingen kunnen erg duur zijn in vergelijking.
Vidalista 20 600X315 1

Kamagrabestellen.shop is al eventjes een actieve verkoper in de Europese Markt, het logo is een mengeling van professionaliteit en humor.
De site focust zich vooral op Duitsland, dit is terug te zien aan de vrij perfecte vertalingen en de posities die zij behaald hebben op de Duitse google.

Kamagrabestellen.shop is een prima webshop. De reden dat zij gezakt zijn is waarschijnlijk te wijten aan de reputatie die opgebouwd is door de jaren heen. Bekijk de foto hieronder om te zien wat er over deze webshop gezegd wordt online. Het is niet aardig positief, maar wij hebben geen problemen gehad bij de testbestellingen die wij uitvoeren (dit doen wij altijd voordat wij een review plaatsen over een kamagra webshop).

Er is redelijk veel informatie online te vinden over deze webshop, het bedrijf erachter en de rekeninghouders. Doe zelf onderzoek voordat je besluit om te bestellen bij een webshop zoals deze. Kamagrabestellen.shop scoort bij ons, al met al, een 7.4. Dit is te danken aan het assortiment en de klantenservice.

7.1 Reviewscore
Kamagrabestellen.shop

https://www.kamagrabestellen.shop

Kosten
7.2
Levering
7
Kwaliteit
7.3
10 Opmerkingen
Toon alles Handigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling Uw recensie toevoegen

Laat een reactie achter

Uw totale score

Logo
Shopping cart