FAQ Page

FAQ

Lees de meest gestelde vragen.

Frequently Asked Questions (FAQ)

Waarop worden de reviews gebaseerd?

De reviews worden geschreven door het onafhankelijke Kamagrareviews team op basis van 12 verschillende beoordelingsfactoren.

Worden de comments op echtheid gecontroleerd?

Om te controleren of comments wel daadwerkelijk geplaatst zijn door echte klanten, is het Ordernummer toegevoegd als verplicht veld bij het plaatsen van een review.

Kunnen comments worden verwijderd?

Comments kunnen niet worden verwijderd door webshops. Alleen de websitebeheerders hebben deze machtiging. Comments worden alleen verwijderd als deze spam bevatten of niet in overeenstemming zijn met het reglement.

Hoe komt een aanbieder in aanmerking voor het Keurmerk?

Aanbieders komen in aanmerking voor het keurmerk op het moment dat ze een reviewscore hebben van minimaal een 5.5, beschikken over een actieve klantenservice, uitsluitend kwalitatieve erectiemiddelen aanbieden & zich actief inzetten voor het verhelpen van slechte reviews.

Krijgen aanbieders toegang tot de gegevens van de comments?

Via het commentpaneel krijgen aanbieders enkel toegang tot de comments geplaatst op desbetreffende reviewpagina. Via dit commentpanel kunnen de webshop-eigenaars contact opnemen met de klant en het ordernummer inzien.

Hoe krijg ik toegang tot het commentpaneel?

Alle webshop-eigenaars met een reviewpagina op Kamagrareviews komen in aanmerking voor een inlog op het commentportaal. Hiervoor krijgen alle webshops een e-mail met een registratielink opgestuurd om een account aan te maken. Vervolgens controleren wij of het account legitiem is en verlenen we de bijbehorende rechten tot het commentpaneel.

Hoe log ik in bij het commentpaneel?

Inloggen kan via de link onderaan elke pagina, weergegeven in de footer. Deze linkt naar https://www.kamagrareviews.nl/wp-login.php

Kan een keurmerk worden ingetrokken?

Een keurmerk moet aan vier eisen voldoen. Indien een webshop niet aan al deze eisen voldoet zal het keurmerk worden ingetrokken.

Verdient Kamagrareviews geld aan het platform?

Kamagrareviews is een non-profit organisatie die zich ingezet voor het creƫren van een betrouwbare erectiemiddelen branche. Hiervoor ontvangen wij geen vergoeding. Daarentegen zijn donaties altijd welkom om het platform staande te houden.

Kan er worden geadverteerd op Kamagrareviews?

Adverteren op Kamagrareviews is zeker mogelijk. Neem contact op met ons e-mailadres voor meer informatie betreffende advertentiemogelijkheden. Het e-mailadres is als volgt: info@kamagrareviews.nl

Heeft u een foutje gezien of heeft u andere tips voor Kamagrareviews?

Stuur ons gerust een mail via ons e-mailadres! Het e-mailadres is als volgt: info@kamagrareviews.nl

FAQ-vraagteken

Staat uw vraag er niet tussen?

Stuur gerust een mail naar het volgende e-mailadres.

info@kamagrareviews.nl


Neem contact op